Wosu-white-logo
Woordkunst, Muziek en animatie

Kunu(in productie)

Kunu is een multimediaal project waar woordkunst samenkomt met muziek en animatie. Het project bestaat uit een animatiegedeelte en een voorstelling.
Kunu-3
Lion
Kunu: Animatie

Kunu: Animatie

Acht teksten van Onias Landveld vormden de leidraad voor componisten en animatoren om een bijzonder verhaal van menselijke strijd en groei vorm te geven. Een strijd die wordt vormgegeven door de gevolgen van trans- en intergenerationele overdracht. De animatie heeft een overkoepelend verhaal van ongeveer 30 minuten, maar kan ook opgesplitst worden in 8 afzonderlijke animaties. Deze kunnen los van elkaar worden bekeken. De animatie wordt in zijn geheel verstuurd naar festivals en tentoonstellingen.
naomi

Kunu: voorstelling

Kunu de voorstelling is een avondvullend programma van anderhalf uur. Bovengenoemde animaties vormen één geheel met live gespeelde theaterteksten. Onias speelt in de voorstelling de rol van Elegua, een geest uit de Winti en Afro-Caraïbische cultuur, die het publiek door de animaties leidt.
Tekst en performance:
Onias Landveld
Regie:

Careline Peerwijk

Animatie:

Kristel Doest, Kaylee Huijbreghts, Aisha Madu, Lindsay Vluttert, Rossel Chaslie, Naomi van Heemst

Muziek:

Vernon Chatlein,
Lady Shaynah,
Leeroy Molly,
Eva Skeete McLeed

WOSU Symbol
envelopemap-markerarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram